Dit bericht is geschreven door AON verzekeringen waarmee de BMK een partnership heeft op het gebied van collectieve verzekeringen.

Collectieve zorgverzekering helpt personeelstekort bestrijden

De krapte op de arbeidsmarkt geeft veel werkgevers uitdagingen. Zeker wanneer het ziekteverzuim hoog is, kampen zij regelmatig met personeelstekorten. Gebruikmaken van een collectieve zorgverzekering kan  een belangrijke rol spelen om uitval door ziekte te beperken, zelfs nu de overheid heeft besloten om de collectiviteitskorting op de basisverzekering per 2023 te laten vervallen.

De best mogelijke zorg voor uw personeel

De collectieve zorgverzekering is een belangrijke aanvulling op uw secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze biedt extra zorg voor uw medewerkers door ruimere dekkingen en mogelijk kunt u via het collectieve zorgcontract ook gebruikmaken van preventiebudgetten. Het is dus ook in het belang van uw organisatie dat zoveel mogelijk medewerkers gebruikmaken van de collectieve zorgverzekering die u hen als werkgever biedt.

Collectieve zorgverzekering blijft belangrijk

Hoewel de korting op de basisverzekering wegvalt, blijft korting op aanvullende pakketten. Bovendien biedt u uw medewerkers met de collectieve zorgverzekering zorg en vergoedingen die bij hun beroep passen.

Informeer uw medewerkers

U kunt als werkgever in de kinderopvang een belangrijke rol vervullen door uw medewerkers te informeren over de mogelijkheden van een collectieve zorgverzekering via Aon. Door u aan te melden via de onderstaande knop krijgt u eind november 2022 speciale informatiepakketten voor uw medewerkers toegestuurd.

Informatiepakket aanvragen

Deel dit nieuwsbericht