Het Waarborgfonds en Kenniscentrum Kinderopvang richt speciaal ondersteuningsaanbod Coronacrisis in

Helpdesk Coronacrisis

Het Waarborgfonds opent een helpdesk ‘Coronacrisis’ waar je terecht kan met alle vragen en zorgen die je als ondernemer hebt. Heb je een concrete vraag, wil je sparren over de opgave die er ligt of heb je gewoonweg behoefte aan een luisterend oor? Het Waarborgfonds heeft de bestaande helpdesk speciaal voor deze situatie uitgebreid en staat klaar om je te helpen.

Het Waarborgfonds heeft expertise en kennis van de sector en hebben contact met zowel de kleinschalige als de grotere organisaties over uiteenlopende vraagstukken en ondersteuningsbehoeften op het gebied van organisatie, administratie en bedrijfsvoering.

Wellicht heb je vragen omtrent de organisatie van noodopvang, (passende) werkzaamheden voor medewerkers, omgaan met bestaande wet- en regelgeving in crisistijd en het toezicht hierop. Of maak je je zorgen of ouders de factuur wel zullen betalen (ondanks de compensatieregeling) of zelfs hun plaatsingsovereenkomst opzeggen en alle bijkomende gevolgen. Hoe houd je grip op de situatie, voor en achter de schermen, nu en in de toekomst?

Ook kan het Waarborgfonds in een persoonlijk videogesprek met je sparren over de opgave die er ligt. Dit stel jou in staat hoogwaardige kinderopvang te kunnen blijven bieden en de kwaliteit te garanderen, nu en straks.

Lees hier het volledige bericht

Te treffen maatregelen ten behoeve van de bedrijfsvoering tijdens de Coronacrisis

De maatregelen rondom het Coronavirus en de tijdelijke sluiting van de reguliere kinderopvang kan binnen een organisatie leiden tot liquiditeitstekorten. Verwacht je als gevolg van (de maatregelen omtrent) het Coronavirus een tekort of kom je in liquiditeitsproblemen? Het Waarborgfonds heeft een lijst opgesteld met maatregelen die je kan treffen om je werkkapitaalpositie op orde te houden en aan je betalingsverplichtingen te blijven voldoen.

Naar de tiplijst

De komende weken licht het Waarborgfonds telkens een maatregel uit die uitgebreid besproken wordt. Houd daarvoor de website, LinkedIn, Facebook en Instagram van het Waarborgfonds in de gaten.

Heb je direct al een vraag neem dan contact op met de helpdesk Coronacrisis via tel. 085 -130 38 93 of stuur een e-mail naar info@waarborgfondskinderopvang.nl.

Deel dit nieuwsbericht