Tijd om door te pakken in de samenwerking tussen onderwijs en kinderopvang, stelde de Taskforce Samenwerking Onderwijs en Kinderopvang in maart 2017. De praktijk pakt door.

Bestuurders en medewerkers uit onderwijs, kinderopvang, jeugdhulp en gemeenten gaan onverstoorbaar door op dit pad van samenwerking, overtuigd als zij zijn dat dat het beste is voor kinderen, daarin onder meer gesteund door de Sociaal Economische Raad (SER). Het kabinet komt voor de zomer met een reactie op het advies van de Taskforce. Zal die reactie de praktijk verder helpen? Wat kan de praktijk zelf doen? En wat kunnen we van elkaar leren?

‘Hoe halen we het beste uit ieder kind?’

Tijdens deze zesde Landelijke IKC-dag staat de vraag centraal: ‘Hoe halen we het beste uit ieder kind?’ Keynote speaker Luk Dewulf brengt een inspirerend en motiverend verhaal over hoe talenten en resultaten hand in hand gaan. Lees meer op zijn website.

Vrijdag 21 september 2018, 10.00 – 15.00 uur

Bent u bezig met de ontwikkeling van een kindcentrum, wilt u zich met lokale partners inzetten voor een doorgaande ontwikkellijn voor kinderen? Dan mag u deze bijeenkomst niet missen!

Voor wie

Bestuurders, leidinggevenden en coördinatoren, professionals en stafmedewerkers uit de kinderopvang, peuterspeelzaalwerk, jeugdhulp, welzijn, onderwijs en gemeenten.

Organisator

Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, EtuConsult, PO-Raad, Sociaal Werk Nederland, BK en de VNG

Wanneer

vrijdag 21 september 2018 van 10.00 – 15.00 uur

Waar

Utrecht (details volgen na inschrijving)

Inschrijven kan via de website.

 

Deel dit nieuwsbericht