Onze eerste videochat met leden smaakt naar meer!

Op donderdag 7 mei hielden we onze eerste videochat met een aantal leden. Een videochat waarin we vragen beantwoorden maar ook met de leden nadenken over volgende stappen, samen tot oplossingen kunnen komen en elkaar eens kunnen zien omdat we nu niet kunnen samenkomen.

Aan deze eerste chat werd deelgenomen door drie organisaties. Er was ruimte om vragen te stellen of verduidelijking te vragen over de coronamaatregelen en de regelingen en protocollen. Onderwerpen die deze videochat voorbij kwamen waren het gebruik van mondkapjes, het testen van medewerkers, hoe om te gaan met ingewikkelde en soms handmatige facturatie van het boven maximum uurprijs gedeelte en wat je nog kunt aanbieden als ‘vervangend werk’.

Kortom, onderwerpen die nu heel actueel zijn en waar vragen over zijn waar we graag antwoord op geven. Of die we weer mee kunnen nemen in onze gesprekken met het ministerie om een verduidelijking te vragen.

De videochat duurde een klein uurtje en dit willen we de komende weken vaker organiseren. Misschien wat meer thematisch of over onderwerpen die niet perse met corona te maken hebben. Alle andere zaken in de sector draaien ook gewoon door. De vraag is nu aan jullie, over welk onderwerp zou je een kleinschalige videochat (max 5 à 7 personen) willen?  De nieuwe cao? VVE? De samenwerking met scholen? Vertel het ons en we gaan kijken of het kunnen organiseren.

Stuur je idee naar info@bmko.nl o.v.v. de videochat en wie weet staat jouw onderwerp snel op de agenda.

Deel dit nieuwsbericht