Het ouderwebinar voor gedupeerde ouders kinderopvangtoeslag van 19 januari 2021 is verplaatst naar woensdag 20 januari van 16.00 tot 17.30 uur.

(Lees ons bericht hierover op 23 dec. 2020)

De Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen van de Belastingdienst organiseert deze online bijeenkomst (webinar) voor ouders die zijn gedupeerd door de toeslagenaffaire. Tijdens dit webinar wordt teruggekeken naar wat er de afgelopen maanden is gebeurd. Ook wordt vooruit gekeken naar wat er nog gaat komen. Ouders kunnen vragen stellen, o.a. aan Staatssecretaris Alexandra van Huffelen, die in de studio worden behandeld. Het webinar is vooral bedoeld voor betrokken ouders. Maar iedereen kan zich aanmelden.

Heb je je al aangemeld voor het webinar van 19 januari? Dan hoef je dat niet opnieuw te doen. Je inschrijving blijft geldig voor 20 januari.
Heb je je nog niet aangemeld, dan kan dat alsnog via de aanmeldpagina voor het webinar.

Kun je er op woensdag 20 januari niet bij zijn? Je kam het webinar vanaf donderdag 21 januari op ieder gewenst moment terugkijken via de pagina webinars op www.toeslagen.nl/herstel Daar vind je ook de links naar eerdere webinars om terug te kijken. Bij terugkijken is het niet meer mogelijk om vragen te stellen.

Extra Ouderwebinar op 25 januari
Omdat het tijdstip van 16.00 tot 17.30 uur op woensdag 20 januari voor werkende ouders minder geschikt kan zijn en zoveel mogelijk ouders in de gelegenheid worden gesteld live deel te nemen, wordt het webinar op maandagavond 25 januari van 20.00 tot 21.30 uur opnieuw gehouden.
Wil je hier aan deelnemen, schrijf je in via de aanmeldpagina. Dan ontvang je een bevestigingsmail met een link. voor live deelname op 25 januari. Je kan dan vragen stellen aan de sprekers in de studio.

Deel dit nieuwsbericht