Voor deze functie zoekt IJsterk Kinderopvang een zakelijke directeur die klant- en kwaliteitsgericht is. Als de nieuwe directeur weet een uitstekende kwaliteit van kinderopvang te koppelen aan thema’s als marktgericht denken, klantgerichtheid, perfecte bedrijfsvoering, een goede prijs en een goed rendement. De directeur verbindt zich voor langere tijd aan de organisatie.

Je hebt ruime managementervaring, bij voorkeur opgedaan in de kinderopvang. Je stuurt op basis van kengetallen en kritische succesfactoren. En tevens ben je een inspirerende gesprekspartner voor de managers van onze kinderdagverblijven.

Je kunt een visie omzetten in een strategie mét doelrealisatie en bent een verbindend leider. Daarnaast geef sturing, neemt beslissingen en neemt initiatieven, waarbij je een goed draagvlak weet te organiseren. Je verliest daarbij het belang van de ontwikkeling van de toevertrouwde kinderen nooit uit het oog. De directeur is een ‘doener’, ‘hands on’ dus, en is zichtbaar aanwezig in de organisatie. Mensgericht, inspirerend, enthousiasmerend, open en transparant. Je gaat relaties aan met belanghebbenden (ouders, medewerkers, overheden).

Verder heb je goede kennis van bedrijfsvoering, financiën en ICT en ben je bekend met de gemeentelijke procedures. Bij voorkeur woon je in Amsterdam en kent je de stad goed.

Lees de volledige vacature op de website van IJsterk Kinderopvang.

Deel dit nieuwsbericht