De afgelopen periode zijn er een aantal adres en locatie wijzigingen geweest bij het CoronaLab waar de BMK eind vorig jaar mee heeft samengewerkt.  Hieronder volgt een kort overzicht van de verhuizingen.

Verhuisd

De vestiging in Amsterdam is verhuisd waardoor zij nu hier ook in de middag open zijn. Het nieuwe adres is Hogelandplein 1a, 1079 RZ Amsterdam. Het gebouw is zo nieuw dat het nog niet in Google Maps te vinden is. Je kunt het beste in de routeplanner ‘Zuidelijke Wandelweg 78’ invoeren, de kliniek zit hier tegenover. Je kunt parkeren in de nabij gelegen parkeergarage ‘Flow Parking’.

De vestiging in Den Haag is verhuisd naar Fluwelen Burgwal 54, 2511 CJ, Den Haag.

Nieuwe vestiging

Daarnaast openen zij in de regio Arnhem een nieuwe vestiging. Per maandag 11 januari kun je getest worden in Oosterbeek. Vanaf 8 januari is het mogelijk om via de boekingstool op deze locatie afspraken in te plannen. In Oosterbeek worden PCR testen en serologie testen uitgevoerd.

Je vindt de kliniek in het oude ING-gebouw op de Utrechtseweg 142, 6862 AS Oosterbeek.

De samenwerking tussen CoronaLab en Zorg4ons is per 01 januari jongstleden ten einde gekomen. Daardoor kunnen boekingscode houders daar niet meer terecht, maar verwijst Coronalab door naar de eigen locatie in Zeist met het adres: Utrechtseweg 15-17, 3704 HA Zeist.

Uiteraard blijft de dienstverlening via boekingscodes@coronalab.eu voor nieuwe boekingscodes, en helpdeskboekingscodes@coronalab.eu voor spoedboekingen ongewijzigd.

Deel dit nieuwsbericht