BMK organiseert Q&A sessie over WAB op 19 november – toegankelijk voor BMK-leden

Op 1 januari 2020 treedt de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking. Velen van jullie zijn druk bezig met het implementeren van de wet in het beleid van jullie organisaties. Om je hierbij te helpen, organiseert de BMK op 19 november van 13:00 tot 16:00 in samenwerking met de Koning Vergouwen Advocaten een Q&A sessie over de WAB!

We geven tijdens deze vraag-en-antwoord sessie informatie over de wet en wat de wet in de praktijk betekent. Daarnaast is er ruimte om specifieke vragen over dit onderwerp te stellen. Op deze manier geven we tevens invulling aan één van de grondslagen van de BMK: we zijn een vereniging van leden voor leden. Ofwel; we willen de kennis die we samen hebben, beschikbaar stellen voor alle leden. Kennisdelen en – uitwisselen tussen leden is wat we hoog in ons vaandel hebben staan en ook op dit onderwerp graag faciliteren omdat hier onder leden duidelijk behoefte aan is. Grijp je kans en meld je snel aan want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Ben je geïnteresseerd en heb je een vraag die je ‘live’ wilt stellen aan onze WAB expert?
Meld je dan snel aan en vermeld bij je aanmelding de vraag/ vragen die je wilt stellen. Zo kunnen wij ons goed voorbereiden.

Je kan je voor inschrijven tot 8 november via info@bmko.nl.

Deel dit nieuwsbericht