OPROEP: Pedagogisch Medewerkers en Pedagogische Coaches: denk mee over de nieuwe landelijke campagne voor ‘werken in de kinderopvang’

Denk mee over de landelijke campagne voor kinderopvang op 31 oktober.

Het Platform Arbeidsmarkt Kinderopvang vraagt jou om deel te nemen aan deze werksessie in Utrecht. Reiskosten worden vergoed en je ontvangt een attentie voor deelname.

Wat gaan we doen?
In de werksessie krijg je de eerste versie van de landelijke campagne te zien. Daarnaast gaan we in gesprek over wat het werken in de kinderopvang voor jou zo leuk en bijzonder maakt. Ook wordt besproken wat minder leuke kanten zijn aan het werk. De verschillende ideeën die er nu zijn worden tijdens de werksessie getest. Op die manier help je het Platform om een campagne te ontwikkelen die helemaal past bij de kinderopvang.

Meedoen?
Mail info@bmko.nl

De BMK en de BK vormen samen met vertegenwoordigers van de vakbonden het Platform Arbeidsmarkt Kinderopvang. Samen willen we het personeelstekort in de branche aanpakken en zijn we nu bezig landelijke campagne voor werken in de kinderopvang te ontwikkelen.

Ik wil graag op een ander moment meedenken!
Kan je op de genoemde datum niet, maar wil je wel graag meedenken. Mail dan je contactgegevens zodat het Platform telefonisch contact met je kan opnemen. Mail: info@bmko.nl

Deel dit nieuwsbericht