Mirjam Gevers-Deynoot en Iris Bollen, beide werkzaam voor het Kohnstamm Instituut, hebben in opdracht van het Kinderopvangfonds en het ministerie van SZW de ‘Kwaliteitsmonitor Gastouderopvang’ ontwikkeld. Dit najaar vinden er vier informatieavonden over deze tool plaats. Gastouders en medewerkers van gastouderbureau’s zijn van harte welkom op deze gratis bijeenkomsten. De avonden zijn financieel mogelijk gemaakt door het Kinderopvangfonds en worden georganiseerd door de BMK in samenwerking met Boink, VGOB, BK en Nysa.

Over de Kwaliteitsmonitor

De Kwaliteitsmonitor Gastouderopvang is een meetinstrument waarmee u zelf de pedagogische kwaliteit in uw gastouderopvang in kaart kunt brengen en verbeteren. De ontwikkeling van de Kwaliteitsmonitor Gastouderopvang is mogelijk gemaakt door het ministerie van SZW en Het Kinderopvangfonds.

Over de informatieavond

De auteurs  verzorgen een inleiding op de Kwaliteitsmonitor Gastouderopvang. Zij gaan in op de pedagogische kwaliteit in de gastouderopvang. Je bent van harte welkom op één van de bijeenkomsten. De data van de avonden is als volgt:

  • 12 september Utrecht
  • 19 september Fluitenberg (Hoogeveen)
  • 26 september Haarlem
  • 3 oktober Eindhoven

Programma

19.00 uur – Ontvangst
19.30 uur – Start inhoudelijk programma
21.30 uur – Afsluiting

Per avond zijn er 100 plaatsen beschikbaar, inschrijving geschied op basis van volgorde van aanmelding.
Voor iedere deelnemer is er een exemplaar van het boek ‘De Kwaliteitsmonitor Gastouderopvang’ beschikbaar.

Inschrijven

Kan via de website van Boink.

Deel dit nieuwsbericht