Aanstaande maandag 20 december is er van 15.30 tot 16.30 uur een online ledensessie over de actualiteiten: ‘ontwikkelingen rondom corona & werken met een plan van aanpak en de handreiking’. Tijdens de sessie is er mogelijkheid om vragen over corona protocollen, de lockdown, de versoepeling van de eisen en verantwoorde keuzes te beantwoorden en met elkaar in gesprek te gaan.

Afgelopen twee weken hebben we hard gewerkt aan een bruikbaar format voor onze leden, voor het opstellen van een “plan werkdruk en personeelstekort”. Vanaf 15 december kán toezicht en handhaving meer rekening houden met specifieke omstandigheden als gevolg van personeelskrapte. Uitgangspunt blijft dat houders verantwoorde keuzes maken. Vanaf vandaag is het definitieve format beschikbaar op onze site.

  • Heb je naar aanleiding van het format en de handreiking nog vragen?
  • Heb je vragen over de huidige protocollen m.b.t. corona en de meest recente maatregelen?
  •  Wil je met ons en met andere leden sparren over welke verantwoorde afwegingen we kunnen maken bij het afwijken van de eisen?
  • Of ideeën uitwisselen hoe kinderopvangorganisaties kunnen communiceren met ouders, pedagogisch medewerkers en toezicht?

Sluit dan aan bij de online ledensessie aanstaande maandagmiddag. De laatste van 2021!
Opgeven kan via info@bmko.nl

Deel dit nieuwsbericht