Donderdag 11 juni – 15.00 – 16.00 uur: Online sessie met leden. We zijn weer open! Wat hebben we geleerd van werken in coronatijd? 

Praat mee, stel je vragen over dit onderwerp en krijg live antwoord!

Onze online sessies zijn er om met jullie in gesprek te gaan over actuele onderwerpen en met elkaar te delen. Jullie hebben misschien vragen, wij antwoorden en andersom. En wat kunnen we van elkaar leren? Inmiddels hebben we een aantal sessies gedaan en de terugkoppeling zegt het ook: ze bevallen jullie goed en dat is geheel wederzijds. Op 11 juni organiseren we onze volgende online ledensessie waarin we het met jullie willen hebben over de afgelopen periode van werken in coronatijd. Wat hebben we geleerd over onze manier van werken. Wat is een verbetering en wat zou zo snel mogelijk weer wel moeten mogen? Wat mis je? Wat mis je totaal niet. Wat houden we in stand en wat is absoluut een verbetering?

Omdat de kinderopvang in zijn geheel op 11 juni alweer een paar dagen open is (en sommige onderdelen al weken op volle kracht gaan) een prima moment om terug te kijken. Natuurlijk is er altijd ruimte om vragen te stellen over ‘corona’ als breed onderwerp.

Aanmelden
Heb jij vragen over dit onderwerp? Meld je aan voor de videochat op donderdag en (als dat kan) laat ons vast je vraag weten!
Aanmelden kan via info@bmko.nl  en vermeld daarbij: Online ledensessie – 11 juni ‘We zijn weer open’

Deel dit nieuwsbericht