De afgelopen weken hebben we veel energie gestoken in het produceren van het tweede BMK festival. Vernieuwende sprekers en workshops voor nieuwe inzichten op de kinderopvang van de toekomst.  Het festival is voor stafmedewerkers zoals bijvoorbeeld HR, communicatie en directeuren en bestuurders van kinderopvangorganisaties.

De overtreffende trap

Het eerste festival (en de warmte van die dag) daar heeft iedereen het nog steeds over. Het is een no-brainer dat er een tweede editie moet komen. Het thema is ‘de toekomst ontwikkelt zich nu’ en hebben daar een sterk en divers programma bij kunnen maken. Dit jaar met meer parasols, handmatige aircosystemen en schaduwplekken.

Het festival is gratis en er zijn om het moment van schrijven nog kaarten beschikbaar. Sommige seminars, workshops of lezingen zitten al wel vol. Hieronder een aantal waar je je nog voor kan inschrijven.

  • Zoë Papaikonomou komt vertellen over gelijkwaardigheid, leiderschap en de inclusiemarathon;
  • Bas Ruyssenaars neemt je mee naar het Instituut van de Briljanten Mislukkingen en wat je hiervan kunt leren;
  • Halima el Hajoui-Özen gaat met je in gesprek over verandermanagement op gebied van diversiteit en inclusie op gebied van human resources en management;
  • Elaine Meys weet alles van denken in concepten en is toonaangevend op het gebied van communicatie. Ze helpt je met een sterk concept en zo wordt keuzes maken een feestje;
  • Jasper Scholten deelt zijn kennis van arbeidsmarktvraagstukken die te maken hebben millennials  en de generatiekloof tussen ervaren en nieuwe medewerkers;
  • Hélène Oosterhuis deelt wat er in haar koffer zit als het gaat om persoonlijk leiderschap en gaat met je in gesprek over onze dynamische wereld en je eigen gedag hierin.

Bestuurders en directeuren kunnen in gesprek met het BMK bestuur

Op het ‘Festival van de Maatschappelijke Kinderopvang’ gaat het bestuur van de BMK in kleine sessies in gesprek over de toekomst van de kinderopvang. Hoe denk jij bijvoorbeeld over het prijsplafond en wat zijn jouw ideeën bij de intensieve samenwerking met het onderwijs en de stelselwijziging? We zijn benieuwd naar je inbreng.

Er zijn nog veel meer activiteiten, complimenten tanken – leren over duurzaamheid in de bus – we voorspellen je toekomst en waarom ga je geen vergezicht schilderen met Bob Ross?

Je bent van harte welkom – ook voor een uurtje netwerken

Geen ruimte in je agenda voor een feestje dat de hele middag duurt? Geen probleem. Bijpraten en netwerken kan ook in een uurtje. Onze festivaltuin is voor je open en de hele middag door zijn er hapjes en drankjes. Schrijf je wel even in, dan weten we hoeveel mocktails we moeten (laten) maken. Selecteer in je aanmelding de optie ‘ ik volg geen sessie en geniet van de muziek, de zon en de gezelligheid in de festivaltuin’.

Met trots presenteren we: een festival voor jou!

Nog twee weken, dan staan we op een veld in de zon. En die zon dat moet echt en is ook het enige dat we niet in de hand hebben. De rest is onder controle. We willen jullie op het festival verrassen met een middag vol inspiratie en positieve energie zodat jullie die weer kunnen doorgeven aan de kinderen die jullie dagelijks of wekelijks ontvangen op jullie prachtige locaties. Dus we verklappen niet alles. Maar we openen het festival groots om 12.00 uur, daar wil je natuurlijk bij zijn.

Ben je er bij?

Het BMK festival is bewust kleinschalig. Een thuiswedstijd op het veld bij ons kantoor. Voor maximaal 250 stafmedewerkers, directeuren en bestuurders die soms al jaren, soms sinds kort, lid zijn van onze groeiende vereniging. We zouden het leuk vinden van iedere organisatie die bij BMK is aangesloten iemand op het festival te ontmoeten.

Meer weten over het festival en het volledige programma? Lees het hier.

Je aanmelden doe je hier

Deel dit nieuwsbericht