Save-the-date: Landelijke IKC dag ‘IKC in de praktijk’

Vrijdag 20 september 2019, 10.00 – 15.00 uur (Utrecht -exacte locatie volgt).

‘Mensen gaan inzien dat deze beweging niet meer stopt. Over 10 á 20 jaar is iedereen om’, voorspelde één van de sprekers op de Landelijke IKC-dag 2017. Op de IKC-dag van 2018 bleek dat het IKC op vele plekken daadwerkelijk tot bloei komt. Hoe staat het er in 2019 voor? Welke stappen zijn gezet? Welke praktische oplossingen zijn of worden gevonden in de uitvoering van de verschillende adviezen van de Taskforce onderwijs en kinderopvang? Welke hobbels zitten de vorming van doorgaande lijnen nog in de weg? Vragen en uitdagingen genoeg, vandaar  ‘IKC in de praktijk’ als titel voor de 7e Landelijke IKC-dag.

Laat je informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van IKC-vorming, ontmoet collega’s en doe nieuwe inspiratie op tijdens de zevende editie van de Landelijke IKC-dag. Aan het programma wordt nog gewerkt, maar noteer de datum alvast in je agenda: 20 september!

De Landelijke IKC-dag wordt ook dit jaar georganiseerd door de BMK, PO-Raad, BK, EtuConsult, Sociaal Werk Nederland en de VNG

 

Deel dit nieuwsbericht