26 maart (13.00 – 16.00 uur): informatiebijeenkomst personeelstekort – Utrecht

Op 26 maart organiseren we een informatiebijeenkomst voor Human Resource/Personeel&Organisatie managers en medewerkers over het personeelstekort in de branche.

Programma

We starten de middag met Charlotte Koopman van De Koning Vergouwen Advocaten. Zij zal ingaan op oproepcontracten, flexpoolen en valkuilen  (loondoorbetaling bij ziekte e.d.), de ketenregeling en tips&tricks, mix-max contracten en komende wetswijzigingen.

Het FCB zal vervolgens mogelijkheden laten zien rond gelijkstellingsverzoeken en zal ingaan op best practises uit het arbeidsmarktonderzoek. Deze zomer is het Platform Kinderopvang gestart bij het FCB. De BMK heeft zitting in dit Platform Kinderopvang samen met de BK, FNV en CNV. Op dit ogenblik richten we ons binnen dit platform op een onderzoek naar de krapte op de arbeidsmarkt van kinderopvang en wordt een imago-onderzoek uitgevoerd naar het vak van pedagogisch medewerker. Onderdeel van dit onderzoek is het verzamelen en delen van best practises rond de aanpak van de arbeidsmarktkrapte.

We sluiten de middag af met een boeiend betoog van Daisy Kuipers over kinderopvang, de inzet van social media en de verbinding met marketing.

Locatie

Utrecht (specifieke details volgen bij inschrijving)

Schrijf je nu vast in voor deze middag op info@bmko.nl!

Programma

12.45-13.00: inloop

13.00-14.00: Charlotte Koopman(De Koning Vergouwen Advocaten)

14.00-14.45: FCB

14.45 – 15.00: korte pauze

15.00- 15.55: Spreker die ingaat op recruitment

15.55-16.00: afsluiting

Deze informatiebijeenkomst is alleen toegankelijk voor BMK-leden.

Deel dit nieuwsbericht