8e Landelijke IKC-dag: 18 september 2020

‘Deelnemers IKC-dag 2019: ‘Van begin tot einde; boeiend en to-the-point’ en ‘Sfeervol, kennisdeling, netwerken en fantastische catering!’

Dé dag waar kinderopvang en onderwijs traditiegetrouw samenkomen. Het gesprek rond het kampvuur, symbool voor samenwerken, vormde de rode draad van de Landelijke IKC-dag 2019. De dag inspireerde deelnemers met andere ogen naar organisatieculturen en bestaande patronen te kijken.

Tijdens de achtste editie van de Landelijke IKC-dag in september kunt u, net als eerdere jaren, in de ochtend een keuze maken uit een veelheid aan deelsessies. ’s Middags introduceren we een nieuw fenomeen; de IKC-dag masterclasses. Masterclasses worden gegeven door experts in hun vakgebied die een verfrissende blik werpen op de samenwerking tussen kinderopvang en onderwijs. Soms betreden zij daarin een eigenzinnig pad, verkennen een niche of dragen kennis van buiten de branche aan. Neem deel aan één van deze masterclasses.

De invulling van het programma volgt binnenkort. Noteer vast de datum: Vrijdag 18 september 2020 – 10:00 -15:00 uur, in Almere.

Meer weten en inschrijven

De Landelijke IKC-dag wordt ook dit jaar georganiseerd door de PO-Raad, Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, Brancheorganisatie Kinderopvang, EtuConsult, Sociaal Werk Nederland en de VNG.

Deel dit nieuwsbericht