Wat zou jij doen als je Koning Kinderopvangland was en de baas van de hele kinderopvang? Mocht iedereen dan elke dag hutten bouwen in het bos? Of de hele dag naar de Efteling en Monkey Town?

Zouden alle kinderen dan iedere dag pannenkoeken eten en hun eigen bso van onder tot boven stoepkrijten? Of zou je als jij de baas was, regelen dat al je vrienden en vriendinnen naar de kinderopvang en bso mogen zodat je altijd met iedereen kan spelen? Of toch Iedere dag voetballen met de jongens en meiden van Oranje?

Als jij Koning Kinderopvangland zou zijn? Wat zou jij dan doen?

Op het BMK Festival op 23 juni geven we de toekomst een stem. Want niemand weet zo goed wat leuk is op de kinderopvang en wat beter kan, dan de kinderen uit jullie kinderopvang of jouw groep!

Dus doe mee met dit knutsel- en vlogproject ‘Koning Kinderopvangland’. Praat met de kinderen over wat zij het allerliefste zouden willen als zij ‘Koning Kinderopvangland’ zouden zijn. En maak met hen een kroon en laat hen vertellen wat zij zouden doen. Maak hiervan een vlogje met je telefoon of een camera (met toestemming van de ouders natuurlijk). Wij verzamelen de vlogs en maken er een mooie film van die we aan alle deelnemers van het BMK Festival laten zien. Want daar lopen de directeuren, bestuurders en managers rond die de wensen van de Koning kunnen waarmaken, toch?

Wat moet je doen?

  • Knip de kroon uit en beplak, beglitter, bestempel en versier de kroon zoals jij hem zou willen dragen (kroon in de bijlage, maar mag ook een andere zijn 😊)
  • Zet de kroon op je hoofd en vertel op camera wat jij als ‘Koning Kinderopvang’ zou willen
  • Maak er een filmpje van en stuur dat naar info@bmko.nl o.v.v. Koning Kinderopvangland met daarbij:
    • Naam van de organisaties
    • Voornaam van de koning die spreekt & de leeftijd van de koning
  • Maak daarbij gebruik van de tips in de bijlage, alleen dan kunnen we het filmpje gebruiken!
  • Wij zorgen voor een mooi eindresultaat dat op het festival in première gaat.
  • En wil je zelf een bijdrage leveren? Of een ouder? Dat mag natuurlijk ook…op voorwaarde dat je dan ook, als echte koning(in), een kroontje draagt!

Download de kroon

Aanmelden voor het festival kan via deze website. Wacht niet te lang, er zijn beperkt kaarten en er zijn er al een flink aantal vergeven.

Deel dit nieuwsbericht