Niets zo gezellig als een feest en niet zo zomers als een festival! Daarom organiseert de BMK op 23 juni 2022 (12.00 – 18.30 uur) een feestelijk en inspirerend festival!

Het festival start om 12.00 uur in de Creative Valley in Utrecht. Het wordt een middag vol inspiratie en informatie over maatschappelijk gedreven leiderschap, empowerment, personeelsmanagement, recruitment 3.0 en het versterken van teams, bijvoorbeeld door samenwerken of meer aandacht voor diversiteit. Een middag met inhoudelijke en verrassende workshops, (interactieve) lezingen en gesprekken in kleine en grotere groepen. En natuurlijk wil je onze creatieve workshops niet missen waar je rechterhersenhelft helemaal tot zijn recht komt en je lekker aan de slag kan om iets mooi te creëren. Kortom, op alle mogelijke manieren ga je de dialoog aan over de kinderopvang van nu & de toekomst!

De hele middag kun je op het festival-terrein genieten van lekker hapjes en drankjes. Onze huis-DJ draait ondertussen zijn muziek en natuurlijk sluiten we de middag af met een feestelijke en spetterende zomerborrel vanaf een uur of 17.00 tot ongeveer 18.30 uur.  

Programma
Verrassende sprekers als Lucinda Douglas, Jacco Valkenburg, Bianca van Leeuwen, Samir Bashara en andere boeiende vertellers en inspirators zijn te gast op ons festival! Of je nu bestuurder, directeur, leidinggevende of medewerker bent in onze geweldige sector, wees erbij en meng je in de discussies, doe mee met workshops en ga de dialoog aan over onderwerpen waar je hart naar uit gaat. Grijp je kans en ga het gesprek aan met onze gasten. Ze willen niets liever dan horen wat er leeft in de kinderopvang, wat onze dromen en ambities zijn en welke ideeën en expertise we in huis hebben. Laat je inspireren en ontdek hoe we samen kunnen bouwen aan de toekomst van de kinderopvang.

12.00 uur: opening
Zorg dat je erbij bent als om 12.00 uur wel een heel exclusieve gast het festival opent.
Aansluitend kun je de diverse onderdelen van het programma volgen. Hierover lees je hieronder meer. En natuurlijk ben je ook welkom als je geen sessie wil volgen maar gewoon lekker wil ontmoeten en geïnspireerd worden door mooie gesprekken.

Inhoud van de sessies
Download het overzicht van alle workshops, interactieve lezingen, key-notes en dialoogsessies.
Of lees op onze online festival pagina meer over een aantal van deze sessies.
Let op, bij inschrijving voor de sessies; tijden van een aantal sessies overlappen elkaar. Enkele sessies kun je daarom op meer tijdstippen volgen. De capaciteit verschilt per sessie; sommige zalen zijn groter (65 zitplaatsen) of kleiner (8 zitplaatsen). Het kan dus zijn dat de sessie van jouw keuze snel is volgeboekt. We houden op de dag zelf in de gaten of er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Borrel 17.00 – 18.30: einde festival
De huis-DJ gaat uit zijn dak tijdens de zomerborrel, dus ook dit onderdeel niet missen! Rond 18.30 uur is het feest helaas weer over.

Aanmelding festival + inschrijving sessies
Meld je hier aan en schrijf je in voor één of meer sessies.
Wacht niet te lang, want we hebben een beperkt aantal festival-tickets.

We rekenen op je komst!
Aan de organisatie van dit festival zijn voor de vereniging kosten verbonden, toch krijgt iedereen die zich tijdig aanmeldt een gratis en uniek kaartje. Dat wil niet zeggen dat je aanmelding vrijblijvend is. We maken nu immers al kosten en investeren in de organisatie van dit event. We daarom rekenen op je komt! Ben je onverwachts verhinderd? Geef het zo snel mogelijk aan ons door; dan kunnen we nog iemand anders blij maken.

Locatie
Creative Valley, Orteliuslaan 9 in Utrecht. Parkeren kan tegenover het festivalterrein op de parkeerplaats (dit is betaald parkeren: +/- 6 euro voor de hele dag). Het festival is ook goed bereikbaar met het OV (of fiets).

Bijblijven?
Bezoek regelmatig onze online BMK Festival pagina voor het laatste festival nieuws 😊

Deel dit nieuwsbericht