Themabijeenkomst over het bereik van voorschoolse educatie

Het Ondersteuningstraject voor VE-aanbieders organiseert een online themabijeenkomst over het bereik van VE. De centrale vraag van deze themabijeenkomst is ‘Wat kunnen we doen om het bereik en de deelname zo groot mogelijk te maken?’

Wanneer

De online themabijeenkomst vindt plaats op 20 april 2023 van 13.00 – 14.30 uur.

Voor wie

De bijeenkomst is voor management en pedagogisch professionals van VE-aanbieders. Uiteraard zijn ook gemeenteambtenaren van harte welkom.

Programma

· Danielle Heesbeen (inspecteur primair onderwijs) vertelt over de rol van de Inspectie van het Onderwijs binnen de VE en licht de resultaten van hun Jaarrapportage LEA/VVE toe. Ze zoomt daarbij in op het landelijk beeld over het bereik van VE.

· Daarna is het tijd voor de praktijk. Carienke de Jong-Kegel en Carine van der Horst van HefGroep – KindeRdam en Ingrid van den Bunder van Peuteropvang Heerlen vertellen hoe zij werken aan een zo groot mogelijk bereik.

Aanmelden

Aanmelden kan via secretariaat@sociaalwerk.nl onder vermelding van ‘Webinar VVE-bereik 200423’. Je ontvangt kort voor 20 april een link om de bijeenkomst te volgen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Deel dit nieuwsbericht