‘Dankbaar werk’ noemde een pedagogisch professional laatst haar werk. Dankbaar omdat je kinderen ziét groeien en opbloeien. Omdat we als pedagogisch partner voor ouders het verschil maken. Omdat het zo zinvol is voor de ontwikkeling van kinderen en daarmee voor de samenleving van de toekomst!

Er wordt vanuit het hart ❤️, heel hard gewerkt in de kinderopvang. We zijn afgelopen jaar weer behoorlijk op de proef gesteld. En we hebben gelukkig heel veel bereikt met elkaar!

Maar nog een paar dagen en dan is het kerst en ik gun alle leden een heerlijk feest van licht, warmte en samenzijn. Waarbij we het thuis gezellig maken met lichtjes en een kerstboom.

Samen met familie en vrienden, in kleine kring genieten van elkaars gezelschap is nodig om de zorg en elkaar te beschermen. Ik hoop voor u en mezelf dat het een tijd van bezinning, rust en even genieten is, waarin we lief voor elkaar zijn en ook goed zorgen voor onszelf. Ik heb me voorgenomen heerlijk te wandelen met mijn man, veel te lezen, spelletjes met de kinderen te doen en bij te kletsen met mijn lieve ouders.

Namens BMK bedank ik alle leden graag voor jullie enorme betrokkenheid afgelopen jaar! Samen zijn we de BMK, inspireren, steunen en versterken we elkaar! We bereiken samen zó veel! Juist in deze tijd waren de veelal digitale ontmoetingen zo waardevol. Je leest er alles over in ons derde halfjaar overzicht, editie Winter 2021.

Voor nu wens ik iedereen hele fijne feestdagen en alle goeds, tot ziens weer in 2022!

Loes Ypma
Voorzitter BMK

Deel dit nieuwsbericht