Gezocht: uitdagende kinderopvangorganisatie als filmlocatie!

VeiligheidNL is bezig met het ontwikkelen van een toolkit applicatie voor kinderopvangorganisaties over Risicovol Spelen. Meer informatie over Risicovol Spelen lees je in ons eerdere bericht. Doel is om de organisatie én de pedagogisch medewerkers voldoende kennis, inzicht, onderbouwing, vaardigheden en inspiratie te geven om risicovol spelen succesvol toe te passen in hun kinderopvang.

Twee video’s
Voor twee video’s zijn ze op zoek naar een kinderopvang die zich bezighoudt met Risicovol Spelen, zowel in hun inrichting als in de wijze waarop ze het team meenemen.  Het gaat om twee video’s van elk max. 10 min. Hierin wordt het volgende verteld:

– Inrichting

D.m.v. deze video zouden we graag bij een kinderopvang laten zien hoe de locatie door laagdrempelige aanpassingen beter geschikt wordt gemaakt voor risicovol spel.

De kijker wordt door een leidinggevende/medewerker meegenomen in een rondleiding door de verschillende binnen- en buitenruimtes, met een toelichting.

– Begeleiding pm’ers

In deze video willen we een of meer PM´ers aan het woord laten om te laten zien dat een goede begeleiding vanuit de organisatie werkt. Ook zou het mooi zijn wanneer de leidinggevende hier zijn/haar visie deelt op welke wijze hij/zij het team heeft meegekregen.

Praktische informatie:
Opties voor opnamedagen: 29 juni, 6 juli of 7 juli
Tijdsduur: 1 dagdeel met mogelijk een kleine uitloop
Aantal: we komen met een kleine crew van 4 personen

De briefing en het voorgesprek met de producer volgt nog. Deze plannen we onderling in.

Mocht je interesse hebben om hieraan mee te werken, neem contact op met VeiligheidNL (z.bassa@veiligheid.nl).

Deel dit nieuwsbericht