Meld je aan voor 20 en 26 juni!
De webinars ‘Versterken van de pedagogische basis’ worden georganiseerd door de VNG, Met Andere Ogen, Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, PO-Raad, VO-raad, MBO Raad, Samenwerkende Beroepsverenigingen Jeugd (SBJ), Nederlands Jeugdinstituut (NJi), IederIn en de regio’s.
Hieronder lees je de verslagen van de eerste twee webinars.
Er zijn nog twee webinars ‘Versterken van de pedagogische basis’: op 20 juni (Landsdeel Noord; laatste webinar voor 0-12 jaar) en 26 juni (12 jaar en ouder).
Kijk in de agenda voor Landsdeel Noord en Landsdeel West en meld je nog snel aan!

Eerste webinar (13 mei)
Het ‘versterken van de pedagogische basis’. Hoe doe je dat? In een reeks van vier webinars delen professionals, beleidsmakers en bestuurders uit gemeenten, onderwijs, kinderopvang en jeugdhulp hun domeinoverstijgende aanpak en interprofessionele samenwerking. Het eerste webinar was gericht op Landsdeel Zuid en vond plaats op 13 mei 2024 onder leiding van Raymond Clement, bestuurder van de MIK & PIW Groep voor sociaal werk en kinderopvang. Hij gidste ons langs drie blokken waarin achtereenvolgens het perspectief van de wetenschap, de praktijk en het bestuur werd uitgediept.

Lees het hele verslag of bekijk de videoregistratie.

Onder het verslag vind je een aantal interessante downloads:

Tweede webinar (16 mei)
Op donderdag 16 mei 2024 vond het tweede webinar plaats uit de reeks ‘Versterken van de pedagogische basis’ voor Landsdeel Oost. Onder de enthousiaste leiding van dagvoorzitter Jorik Huizinga, wethouder Onderwijs van de gemeente Doetinchem gingen een lector, bestuurders, een schoolleider, een jongerenwerker en een sociaal werker het gesprek met elkaar aan over het thema ‘Versterken van de pedagogische basis’

Bekijk de videoregistratie

Bron: Nieuwsbrief Met Andere Ogen

 

 

Deel dit nieuwsbericht