Ken je de blog www.earlyyearsblog.nl?

Hierin schrijven wetenschappelijke onderzoekers van de universiteit Utrecht en de Fontys Hogeschool Pedagogiek over de kwaliteit van opvang en educatie en relaties met de ontwikkeling van kinderen, professionalisering, inclusie en het bevorderen van gelijke kansen.

In deze blog vind je meer info over een internationale conferentie die georganiseerd wordt op 28 en 29 november rondom de maatschappelijke thema’s ‘kansengelijkheid’ en ‘inclusie’ in Tivoli Vredenburg (Utrecht).

Tijdens het programma met keynotes, symposia en workshops, komen vragen aan bod als: Hoe kan VVE en gezinsondersteuning verbeterd worden om alle kinderen gelijke kansen te bieden? Hoe kunnen we professionals ondersteunen in VVE en gezinsondersteuning? Wat zijn effectieve samenwerkingsmodellen tussen instanties en lokaal bestuur om een inclusieve samenleving te bevorderen?

Uitgenodigd zijn gerenommeerde (internationale) sprekers op het gebied van (meer)taligheid en geletterdheid, kansenongelijkheid, diversiteit en inclusie.

Interesse? Schrijf je dan snel in via https://equality-inclusion.com/

Schrijf je in voor 15 september en profiteer van de Early Bird korting!

Deel dit nieuwsbericht