Het is bijna december. Een mooie kans om te upgraden naar de nieuwe collectieve zorgverzekering. Aon heeft voor medewerkers in de maatschappelijke kinderopvang een mooi aanbod  samengesteld.

Voor u en uw medewerkers is dit de kans om te kiezen voor een dekking die is afgestemd op de werkzaamheden binnen de maatschappelijke kinderopvang, een ruime keuze uit extra pakketten en natuurlijk: een aantrekkelijke premie. En wij hebben de belangrijkste onderdelen al voor u geselecteerd. Zo wordt overstappen wel heel makkelijk.

Goede dekking, aanvullende pakketten en korting 

Zeker in deze tijden is aandacht besteden aan de vitaliteit van uw medewerkers van groot belang. Met uw collectieve zorgverzekering is dat makkelijker dan gedacht. Door deze optimaal in te zetten, beperkt u stress en verzuim. Bovendien profiteren uw medewerkers van extra (financiële) voordelen. Voorwaarde is dat zo veel mogelijk medewerkers gebruikmaken van de verzekering die u hen biedt. Deze zorg nemen wij u graag uit handen.

Korting in de zorgpremie
Voor 2021 nog steeds korting op zowel de basis als de aanvullende verzekeringen.

Laat uw medewerkers de juiste keuze maken
Iedereen heeft andere eisen en wensen voor zijn of haar zorgverzekering. Wij weten waar de verschillen zitten die er per persoon en zijn gezin toe doen. Daarmee maken we de keuze voor uw medewerkers simpel. Zodat zij ook in 2021 verzekerd zijn van een zorgverzekering die bij hen past. Maak daarom gebruik van ons aanbod.

Wilt u de collectieve zorgverzekering inzetten om de vitaliteit van uw medewerkers te vergroten? En mogen wij dit voor u verzorgen? Vraag dan nu de zorgfolder aan en lees wat de voordelen van deze collectieve verzekering voor u en uw medewerkers zijn.

Jarenlange samenwerking
Brancheorganisatie Maatschappelijke Kinderopvang werkt samen met Aon; de grootste onafhankelijke verzekeringsadviseur in Nederland. Aon helpt veel organisaties en hun werknemers met het vinden van de optimale verzekeringen.

Deel dit nieuwsbericht