IKK in de praktijk

Bekijk nu de vlogs over de pedagogisch beleidsmedewerker in de reeks ‘IKK in de praktijk’. Medewerkers van ‘t Nest en Partou vertellen hoe zij invulling geven aan deze functie die per 1 januari 2019 verplicht is.

Hoe gaan kinderopvanglocaties in de praktijk om met IKK? Ze laten het zien in de vlogreeks ‘IKK in de praktijk’. In november en december publiceert het ministerie van SZW vlogs waarin kinderopvanglocaties en andere betrokkenen in gaan op thema’s als de BKR, de pedagogisch beleidsmedewerker, babyscholing en de taaleis. Bekijk nu de vlogs over de pedagogisch beleidsmedewerker bij ’t Nest en bij Partou.

Coaching bij ’t Nest

Hoe geeft kinderopvang ’t Nest invulling aan de coaching? En hoe wordt dit ervaren door de medewerkers? Greetje de Vries, Zorg Coördinator / Pedagogisch Coach: “Met de coaching vragen we ons af: doen we de goede dingen en doen we die dingen ook goed? We proberen dit altijd te koppelen aan de scholing die de collega’s volgen.” Naniek Aben, Senior pedagogisch medewerker, vertelt in de vlog hoe ze de coaching ervaart.

Deel dit nieuwsbericht