Tijdens de ALV hebben we afscheid genomen van Alien Cnossen, sinds 2018 ons bestuurlid. Zij heeft per 1 mei a.s. een functie buiten de kinderopvang en als zodanig komt haar zetel vacant.

Vlak voor haar officiële decharge door de ALV sprak zij de o.a. de volgende afscheidswoorden: ‘…waar ik geen moment over getwijfeld heb, toen Doomijn/Travers lid werd van de BMK,  om tot het bestuur toe te treden. Ik dacht, dat is een leuke groep mensen, die hebben een goede energie en het is een leuke club, daar wil ik bij horen.  Dus wil ik van mijn laatste woorden als bestuurder van deze groep gebruiken om een oproep te doen.  Sluit je vooral bij deze club en deze groep aan, je krijgt er energie van!

Voorzitter bestuur, bureau en de leden danken Alien voor haar inzet het afgelopen jaar en wensen haar veel succes bij haar nieuwe werkgever.

Nieuwe vacature, BMK zoekt bestuurslid

Met het vertrek van Alien is er een nieuwe vacature binnen het bestuur van de BMK. Daarvoor hebben we een algemene vacaturetekst opgesteld. Interesse? Stuur een korte motivatie en je CV naar Richard van Dam, bestuurssecretaris op vandam@bmko.nl. Vragen? Stel ze hem.

Je gegevens worden gedeeld met de verkiezingscommissie. Een gesprek met deze commissie maakt deel uit van de procedure. Het streven is om op 27 juni een nieuw bestuurslid te kiezen en te benoemen.

Deel dit nieuwsbericht