Hoe bepaal je als kinderopvangondernemer de juiste uurprijs voor het volgende jaar?

De workshop “Hoe bepaal in mijn uurprijs?” van het Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang is bedoeld voor ondernemers die het tarief voor volgend jaar op een professionelere manier willen vaststellen en onderbouwen. We nemen jou mee in de vele aspecten die bepalend zijn voor het vaststellen van de juiste uurprijs. Denk aan: jouw gemaakte prognoses, de UPS (Unique Selling Points) van jouw organisatie, de prijsbepaling van jouw concurrenten, het wel/niet stijgen van het KOT-tarief of de loonkosten bij een nieuwe CAO, etc. Als ondernemer sta je elk jaar opnieuw voor de vraag: ‘Hoe bepaal ik nu de uurprijs die past bij mijn organisatie? Waar moet ik dan allemaal rekening mee houden? En welke afwegingen maak ik daarbij?’.

Deze workshop richt zich op ondernemers van kleinere kinderopvangorganisaties. Er wordt ingegaan op de economische en strategische afwegingen die je kunt maken bij het vaststellen van de nieuwe tarieven. Alle eerder genoemde aspecten komen aan bod. Er is volop ruimte voor het delen van ervaringen met de andere deelnemers en voor het stellen van vragen. Je leert ook hoe je het adviestraject met de oudercommissie doorloopt zonder weerstand, omdat je het nieuwe tarief kunt verklaren en verantwoorden.

Na deze workshop ga je naar huis met een helder plan van aanpak om het opvangtarief voor het volgende jaar vast te stellen.

Doelgroep: Ondernemers van kleinschalige kinderopvangorganisaties
Workshopleider: Joost Koetsier
Kosten: Workshop €75,- excl. btw | Webinar €50,- excl. btw

Klik hier om je aan te melden bij het Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang

Deel dit nieuwsbericht