In 2023 start Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang met een kennisgroep voor ondernemers en bestuurders van middelgrote kinderopvangorganisaties. Een kennisgroep voor professionals die willen ontmoeten, leren en zichzelf en de organisatie willen ontwikkelen.

Waarde

De deelnemers ontwikkelen zich op professioneel vlak binnen hun functie en de organisatie. Er is tevens ruimte voor zelfreflectie en persoonlijke groei. Veiligheid en vertrouwen zijn dan ook één van de kernwaarden binnen de groep.

Inhoud bijeenkomsten

De bijeenkomsten staan in het teken van verbinden en verdiepen. Dat gebeurt in een combinatie van intervisie en het opdoen van kennis over voor jou relevante onderwerpen. Denk hierbij aan (natuurlijk) leiderschap, omgaan met structurele personeelstekorten, verzuim, omgang met raad van toezicht, inrichten staf, indirect leidinggeven, als ook de alledaagse zaken die spelen op de werkvloer. Er wordt gesproken over ontwikkelingen in de sector en dit wordt ook bezien in het perspectief van de eigen organisatie.

Organisatie

De thema’s worden door de deelnemers in gezamenlijkheid bepaald. Het Waarborgfonds faciliteert de bijeenkomsten en brengt, waar gewenst, expertise in op de thema’s.

Meer informatie en inschrijven: download de volledige omschrijving

Deel dit nieuwsbericht