Onlangs is het discussiestuk ‘Toekomst van ons Onderwijs’ en een begeleidende ‘two-pager’ aangeboden aan de verkiezingsprogrammacommissies van de verschillende politieke partijen. Hierbij is kort de aanleiding en ambitie van het stuk toegelicht.

Het discussiestuk werd de afgelopen maand afgesloten met een two-pager (addendum) die bestaat uit de hoofdopbrengsten van de verschillende dialogen die we dit voorjaar voerden en een boodschap aan de politiek. De two-pager is als addendum aan de finale versie van ‘Toekomst van ons Onderwijs’ toegevoegd.

In januari werd een eerste versie van het discussiestuk gelanceerd in Den Haag. De BMK schreef mee namens de kinderopvangsector aan dit discussiestuk dat werd samengesteld door een brede coalitie van onderwijspartijen en kinderopvang. We participeren in deze brede dialoog over vernieuwingen in het onderwijs en nodigden dit voorjaar de kinderopvangbranche breed uit vooral mee te doen en mee te denken over vernieuwingen in het onderwijs. Dit deden we door middel van dialogen die we in februari en maart samen met de andere schrijvers van het stuk, organiseerden door heel het land.

Deel dit nieuwsbericht