Nieuwe directeur–bestuurder voor Kanteel Kindontwikkeling

Op 15 maart 2019 start Ghislaine Fonteijn-Driessen als directeur-bestuurder van Kanteel. Op dit moment is zij directeur-bestuurder bij MIK Kinderopvang. Kanteel heeft in haar een betrokken directeur-bestuurder gevonden met een brede bestuurlijke ervaring en passie voor de kinderopvang. Zij onderschrijft de Kanteel kernwaarden Inspireren, Verbinden en Ondernemen van harte en herkent zichzelf hierin.

Verbinding met Kanteel

Kanteel is zeker geen vreemde voor Ghislaine. Tijdens de vele KIK* bijeenkomsten heeft ze al kennis gemaakt met het gedachtegoed van Kanteel. “De samenwerking in integrale Kindcentra komt ten goede aan kind en ouders” vertelt Ghislaine. “De koers van Kanteel waarin de locaties centraal staan onderschrijf ik ten zeerste. Ik heb dan ook veel zin om binnen Kanteel aan de slag te kunnen gaan”.

Kanteel Kindontwikkeling

Ghislaine gaat komende jaren verder inhoud en vorm geven aan het meerjarenbeleid van Kanteel, dat onlangs is vastgesteld. Dit meerjarenbeleid is gericht op kindontwikkeling en geeft de kaders en kansen voor de komende jaren helder aan. De twee divisies van Kanteel, ‘Kinderopvang’ en de nieuwe divisie ‘Educatief’, dragen bij aan kindontwikkeling. Vandaar de nieuwe naam Kanteel Kindontwikkeling.

* KIK: vereniging van maatschappelijk kinderopvangorganisaties (Kwaliteit In Kinderopvang)

Deel dit nieuwsbericht